pretraživanje

Karijera

LJudi su naša najvrijednija imaovina. Zahvaljujući njima postižemo ono što želimo. Profesionalnost I iskustvo su za nas nezamjenjive vrijednosti, zbog toga namećemo svakom uposleniku u grupaciji Organika jedan važan cilj: napredak.

Ulažemo napore da se svaki zaposlenik osjeća dijelom čvrsto kooperirajućeg tima.Deklarišemo čista pravila za napredak te podržavamo naše uposlenike tako što im nudimo prilike za razvitak ne samo u poljskim tvrdkama već I u drugim evropskim državama.

Život u grupaciji Organika je mnogo više nego samo posao. Mi smo, kao pouzdan poslodavac svjesni važnosti zdrave relacije između privatnih i poslovnih materija. Zbog toga svim našim uposlenicima smo osigurali besplatan program zdravstva. Pored toga, razvili smo inicijativu pomoći porodicama naših upolenika.Tokom godine organizujemo mnoštvo događaja, kao što su novogodišnje zabave, te razne druge priredbe i događaji gdje okupljamo sve naše članove, gdje svi imamo priliku da upoznamo jedni druge, te da vidimo svakoga iz druge perspektive.

Tražimo ljude koji unose zalaganje, angažman I snagu u posao, ljude koji će se sasvim poistovjetiti sa politikom naše firme. Visoko cijenimo personalne predispozicije i potencijal naših kandidata.

Ukoliko mislite da zadovoljavate naše kriterije, očekujemo vaše aplikacije.