pretraživanje

Tko smo mi

Naša misija:

“Mi smo tu zbog vaše udobnosti”

To je cilj koji Grupacija Organika postiže kroz proizvodnju fleksibilnih PU pjena koje se koriste u namještaju, madracima I drugim predmetima za svakodnevnu upotrebu. MI pravimo i usavršavamo različite tipove I klase spužve, sa namjerom da obezbijedimo zdrave I udobne životne standarde za sve.

Vodeća pozicija:

Jedan smo od vodećih proizvođača fleksibilnih Pu pjena u Poljskoj I U Istočnoj Evropi. Naše poslovanje je rasprostranjeno na internacionalnom tržištu-u Češkoj Republici, Rusiji, Bugarskoj, Rumuniji,Srbiji, Bosni I Hercegovini I Bjelorusiji.We are a resilient holding operating on international markets – in the Czech Republic, Russia, Bulgaria, Romania, Serbia, Bosnia and Herzegovina, and Belarus. Imamo tehnološki napredne pogone za proizvodnju kako u Poljskoj dako I van nje.

Visokokvalitetni brend:

Mi smo kvalitetan brend I pouzdan partner za naše glavne klijente-proizvođače namještaja,autoindustriju, I industirju izgradnje I obnove. Mi vodimo naše poslove u skladu sa najvišim standardima za zaštitu okoline. Mi ulažemo sve napore kako bi se ponašali odgovorno kao poslodavac, održavajući aktivan dijalog sa našim uposlenicima, u brinući se o njihovom profesionalnom razvoju.